Blog

Kdo jsme a jaké jsou naše hodnoty ?

neno_white-01

Naše hodnoty vychází z historie a rodinné tradice. Jsme moderní rodinná firma se specializací na kvalitní produkt s perfektním zákaznickým servisem. Klademe důraz na osobní přístup k zákazníkovi a v souvislosti s tím se řídíme baťovským heslem: Náš zákazník, náš pán.

V České a Slovenské republice zastupujeme produkty firem Aldo Bernardi (Itálie) a Font Barcelona (Španělsko) pro ovládání a osvětlení interiérů i exteriérů.  Spojujeme tak šarm italského designu osvětlení a španělský temperament ovládání.  V našem sortimentu najde zákazník jak moderní, luxusní či zakázková svítidla, tak i tradiční světlaretro vypínače. Díky specializaci máme nejlepší přehled v oboru, známe materiály, konkurenční výrobky a stáváme se tak jedničkou ve svém oboru. S dodavateli také spolupracujeme na zlepšování kvality a na rozvoji sortimentu výrobků.

S našimi produkty pracují významní architekti v ČR a SR, partnerem, kterého si zvláště ceníme je Národní památkový ústav v ČR atd. Naše výrobky můžete najít např. na zámcích Český Krumlov, v Café Synagoga Český Krumlov, Hluboká nad Vltavou, Zámek Mělník… Jsou rovněž ceněny u majitelů historických budov, kteří chtějí zachovat jejich původní ráz a vybavení (staré mlýny, stylové historické restaurace, rodinné pivovary atp.).

Café Synagoga v Českém Krumlově

Příjemný interiér Café Synagoga v Českém Krumlově (vypínač Garby vlevo)

V současnosti provozujeme tento moderní e-shop, rozšířili jsme kapacitu našeho skladu, adaptovali jsme provozní prostory a vytvořili SHOWROOM v Jasenné u Vizovic. V blízké budoucnosti plánujeme otevření SHOWROOMu a DESIGN BOUTIQUE v Praze.

<< zpět