Blog

FONTINI – retro vypínače GARBY COLONIAL

Porcelánový vypínač a rámeček Garby Colonial Fontini

Elegance, jednoduchost a vzdušnost …

… to je řada porcelánových vypínačů pro montáž pod omítku FONTINI GARBY COLONIAL. Stejná synonyma vás napadnou už při rozbalování vypínače z kartónové krabičky. Mechanismus vypínače společně s porcelánovou částí je v kartonu usazen elegantně a hoví si v něm opravdu jako v bavlnce. Stejně pevně, bezproblémově a zároveň lehce na vás zapůsobí, kdekoliv vypínače uvidíte zkompletované a namontované na stěně. Ne nadarmo se staly nejprodávanější řadou našeho e-shopu.

Vypínače dostanete v bílé a černé keramice. Ze dvou variant si pak můžete volit mechanismus zapínání, a sice variantu retro klička anebo klička zvaná motýlek. Retro klička se vyrábí z keramiky a svým vzhledem evokuje prvorepublikové vzory. Klička v provedení motýlek je pak k dostání jak v keramice, tak i ve vzhledu – staré dřevo, natural, natural + lak a medové. Od léta roku 2018 je nově řada opatřena i kličkami kovovými – a sice v provedení antická bronz, černý nikl, chrom, měď a zlatá. Dále jdou kombinovat s celou řadou dodávaných rámečků (a to jak keramických, tak dřevěných v několika provedeních a druzích dřeva).

Řada FONTINI GARBY COLONIAL samozřejmě obsahuje také doplňující sortiment elektroinstalačních prvků, komponenty zásuvek, anténní zásuvky, tlačítka, krytky, záslepky a další.

Produktová škála je opravdu pestrá. Každý z vás si jistě tak najde svůj typ „ušitý“ vašemu interiéru přesně na míru.

Celou produktovou řadu vypínačů GARBY COLONIAL si můžete prohlédnout na našem e-shopu zde.

<< zpět