Blog

5 smyslů a 1 produkt – Font Barcelona

Zakázkový vypínač 5.1 Collection Font Barcelona

5.1 Collection – to znamená pět smyslů v jednom produktu.

Přijde čas, kdy se při zařizování vašeho domova zamýšlíte nejen nad nábytkem či vybavením, ale také nad celou řadou funkčních doplňků doslova každodenní potřeby,… Ladíte, dotahujete, uvádíte v harmonii… Zkrátka dáváte vašemu domovu život.

A proč si právě tady v nejhezčí etapě tvůrčího procesu, ve které se z vaší stavby pozvolna stává pravý domov se vším všudy, nedopřát malinko luxusu a volnosti a nesestavit si třeba moderní designové vypínače doslova na míru podle vlastních představ? Inspiraci vám může nabídnout právě řada výrobků španělské firmy Fontini Font Barcelona 5.1 Collection. Luxusní designové a minimalistické – to jsou přívlastky, které se dají směle použít v souvislosti s touto zakázkovou řadou.  Vyrábí se z ušlechtilých kovů jako je nikl, mosaz, nerez a corian a jejich design a zpracování nezklame ani toho nejnáročnějšího zákazníka.

Při výběru si můžete doslova a do písmene „zařádit“. Vypínač si sestavíte sami z maximálního počtu 5 komponentů (kryt, páčka, kroužek, rámeček, tlačítko/stmívač) v různých barevně kovových provedeních. Výsledný design každého luxusního kousku je tak zcela na vás, vašem vkusu či na potřebách vašeho interiéru. Buďte odvážní a nevšední a dopřejte vašemu domovu trochu luxusu a grácie.

Samozřejmě, pokud byste natrefili na jakýkoliv zádrhel a nevěděli si rady, rádi vám s doladěním jednotlivých kousků designových vypínačů z řady Font Barcelona 5.1 Collection poradíme.  Na základě vaší poptávky pak také vypracujeme a odešleme vám i konečnou cenovou kalkulaci.

<< zpět